Contact

affiliate-mare

În completarea soluțiilor de business oferite, pornind de la tehnologia Microsoft (implementări Dynamics CRM și integrări ale aplicației cu sisteme tehnologice existente), echipa noastră a dezvoltat unul dintre cele mai eficiente și robuste sisteme de afiliere existente pe piața locală.
Platforma dezvoltată de Tradeads este o soluție de sine-stătătoare, ce poate fi instalată direct pe un server dedicat deținut de client. Alte beneficii ale platformei de afiliere, alături de “portabilitatea” sa, sunt interfața intuitivă și instrumentele de promovare eficiente, “easy to use”, alături de modulul de monitorizare și raportare real-time a rezultatelor obținute din promovare. Platforma de afiliere este în întregime customizabilă, iar clientul poate solicita funcționalitățile extra, potrivite specificului business-ului său, relevante pentru atingerea obiectivelor de vânzări stabilite.

Integrarea unui sistem de afiliere performant pe site-ul sau site-urile de business deținute reprezintă o tactică eficientă de creștere a vânzărilor, a traficului de calitate, pe site și de optimizare pentru motoarele de căutare, printr-o mai bună indexare a conținutului site-ului. Totodată, afiliații asociați site-ului tău, îți vor promova produsele și serviciile dorite, într-un context de cumpărare relevant, ceea ce va determina creșterea traficului de calitate către site-ul tău și o expunere extinsă a portofoliului de produse și servicii deținute.

Doi dintre clienții noștri sunt reprezentanții unora dintre cele mai extinse și de succes business-uri de e-commerce din România, Okazii.ro și Altex.ro.
http://afiliere.okazii.ro/
http://afiliere.altex.ro/