Contact

De peste 5 ani, TradeAds Interactive a oferit suport profesionist companiilor, în dezvoltarea, îmbunătățirea și managementul eficient al proceselor de business. Valorile care ne ghidează activitatea profesională sunt: pasiunea pentru tehnologie, integritate, inovație și loialitate.

Folosim tehnologii de top, pentru a dezvolta, implementa și integra aplicații de business inteligente, care determină productivitatea companiilor și implicarea consumatorilor.

Soluțiile de business oferite de noi acoperă următoarele arii de expertiză: managementul proceselor, portaluri și aplicații dedicate automatizării sistemelor financiare, managementul relațiilor cu clienții, managementul forței de vânzări, managementul reclamațiilor. Expertiza deținută de noi în dezvoltarea și integrarea software ne permite să creăm aplicații robuste și eficiente, customizate pe nevoile partenerilor noștri. Alături de soluțiile de tehnologie, oferim partenerilor noștri asistență și consiliere profesioniste și transfer de cunoștințe, pentru fiecare client în parte, în vederea atingerii obiectivelor de business propuse.